lighthouse at sunset>
lighthouse at sunset>
start
voorbeelden
agenda
blog
contact

ERIK  TANGHE  HEALING  SESSIES

ZIEKTE  OORZAAK

HET  HEEFT  GEEN  ZIN  ZIEKTE  TE  BEHANDELEN  ALS  DE  OORZAAK  BLIJFT

Elke verstoring in het menselijk energieveld, ook wel aura genoemd, vindt zijn oorsprong in negatieve emoties.
Ook foutieve overtuigingen, verwachtingen en stress leiden tot negatieve emoties.
Een negatieve emotie zal het menselijke energieveld verstoren op een plaats die symbolisch verbonden is met die emotie.
Wanneer we iets niet kunnen verteren in ons leven, een situatie of een gebeurtenis zal er een energetische verstoring onstaan in de darmen.
Hoe dieper de emotie in het verleden en in het onderbewustzijn zit, hoe lager of dieper de verstoring in onze darmen met als diepste niveau de dikke darm en de aars.
Afhankelijk van onze constitutie zal bij een langdurige energetische verstoring een fysiek probleem ontstaan omdat er zich in de cellen op de plaats waar de verstoring zich bevindt minder zuurstof zal bevinden, meer afvalstoffen onstaan en het milieu zuur zal worden.
Een zuur milieu maakt het bovendien mogelijk dat virussen, bacterien en schimmels zich ontwikkelen.

EEN  ZIEKTE   GENEZEN

EEN  ZIEKTE   GENEZEN  GEBEURT  DOOR   HET  HERSTELLEN  VAN   DE  ONBALANS  TUSSEN  BEWUSTZIJN  EN   PERSOONLIJKHEID

Jouw persoonlijkheid is het product van je ouders, je voorouders, je opvoeding en je omgeving.
Het is het rolletje dat je hier speel maar het heeft in veel gevallen niets te maken met jouw werkelijke ik.
Jouw bewustzijn is wie je echt bent in oorsprong.
Het maak niet uit of je gelooft in reincarnatie, de hemel of iets anders.
Wij zijn hier op aarde om een menselijke ervaring te hebben en wanneer dat oorspronkelijke bewustzijn niet overeen stemt, niet goed is aangekoppeld is aan dat lichaam met een persoonlijkheid, ontstaat een negatieve emotie.
Die negatieve emotie verstoort jouw energieveld op een plaats die symbolisch verbonden is met die emotie en dat is zichtbaar in het aura of het energieveld van de mens.
Het energieveld van de mens laat zien in hoeverre ons bewustzijn goed is aangekoppeld aan ons lichaam en de bijbehorende persoonlijkheid.
Als die koppeling niet goed is, ontstaat er een negatieve emotie en die verstoring, dat onevenwicht zorgt voor een slechte energiedoorstroming en veroorzaakt uiteindelijk ziekte van ons lichaam.


HOE?

HOE GA IK TE WERK?.

Wanneer iemand bij me komt, begin ik eerst met het maken van een tekening van het energieveld van de persoon.
Ik geef tekst en uitleg bij wat ik zie en in samenspraak met de persoon duid ik waar het energetisch lichaam verstoord is en waarom.
We komen uit bij de emotie die aan de grondslag ligt van het lichamelijke of geestelijk onevenwicht.
Door onderscheid te maken tussen geest en lichaam en de lichamelijke gewaarwording van de emotie te doorvoelen, brengen we verandering aan in het energetisch systeem van het lichaam waardoor herstel kan geactiveerd worden.
In het geval van uitwendige stoorenergieŽn, die in de volksmond foutief entitieten worden genoemd, haal ik die weg zodat ook in dit geval het energieveld zich kan herstellen en gezondheid kan terugkeren.
Vergeet ook niet dat zelfs bij 'entiteiten', deze energieën enkel zijn kunnen binnenkomen omdat er al een emotionele verstoring aanwezig was in jouw energieveld.


WAAROM IK?

Zo'n 15 jaar geleden ontdekte ik iets wonderbaarlijks..
Ik zag soms meer met mijn ogen dicht...
Nadat ik als fotgraaf meer dan 20 jaar op mijn ogen had vertrouwd om de werkelijkheid zo mooi mogelijk weer te geven, zag ik helemaal andere dingen als ik mijn ogen sloot.. Ik zag de energie in en rondom mensen..
Ik zag waar zich ziektes als donkere plekken bevonden en ik merkte waar het energieveld verzwakt was.
De persoon in kwestie hoefde zelfs niet bij me te zijn.
Een naam van iemand aan de andere kant van de wereld was voldoende om innerlijk visueel te weten waar het energetisch fout liep.

Maar er was meer..
Bij veel mensen zag ik vreemdsoortige donkere wolken, duistere slierten die naast of boven hen hingen.
Het leken wel energetische afvoerpijpen die kostbare levensenergie aftapten van hun gast.. Ik zag de extreemste vormen bij mensen met zelfmoordneigingen, schizofrenen, mensen met verslavingen, depressies en moordenaars..
Af en toe zag ik ze ook bij vrienden en familie en ik ontdekte dat ik ze kon wegsturen door ze simpelweg te observeren en ze te 'verbranden' met wit licht dat ik op hen afstuurde..
Die wetenschap maakte een innerlijk vuur in me wakker omdat ik besefte dat ik echt iets kon betekenen voor vele mensen.

Om het werken met energie nog beter te begrijpen volgde ik verschillende opleidingen en balde deze kennis samen tot een krachtige manier van observeren en tegelijkertijd energie sturen.
Dat sturen van energie werkte uitstekend om negatieve energieŽn weg te halen maar deed ook ziektes uit het lichaam verdwijnen door herstelling van het menselijk energieveld.
-->